Sådan far sådan dotter, eller?!

Uppdatering!

Torsdag:
Denna dag var jag och Ameli och handlade mat och lite nödvändiga ting som febertermometer, salva mm. Hittade även en grej som Ameli kan äta typ äpple och andra frukter i utan att få stora bitar i halsen. Bara suga ut saften =). Svårt att förklara, se på bilden! Ameli fick även en HEL apelsin att äta, OM det var gott?!
Sedan firade vi lite att vi sålt lägenhetn och hade en mysdag.



Ameli "äter" äpple.

Påväg till storhandlingen

Fredag:
Denna dag regnade det massor, men mellan ett uppehåll tog vi en promenad till Rönninge by. Där tittade och klappade vi hästarna och matade getterna samt killingungarna. Ameli tyckte det var jätte roligt. Hon matade med sten =). Jag plockade lite maskrosor som de älskade. Sedan såg vi att regnmolnet var påväg och började gå i rask takt hem, men vi hann inte utan fick ställa oss under en tall. Det var jätte regntätt där ;).
Ameli hade regnskydd över vagnen men ville inte vara instäng utan stack ut huvudet hela tiden. Sedan hade vi fredagsmys!


Ameli klättrar på sin matstol, hon har just börjat upptcäka klättervärlden.



Tittut!

Lördag:
Denna dag hade vi lördagsmys. Ameli och Henrik bygge koja och vi var hemma.



Söndag:
Denna dag har vi varit hemma då det varit dåligt väder. Vi har börjat packa flyttkartonger eftersom att vi flyttar nästa helg =)
Jag fick blommor av Ameli och Henrik och sen åt vi jordgubbar och glass =).
Vi tvättade båda bilarna också och damsög invändigt. Välbehövt, speciellt på audin!




Måndag!
Idag har vi haft lekdag med Alexander och Mira. Det var super härligt. Vi har inte lekt med dem på flera månader. Imorse lärde sig Ameli att klättra upp på vardagsrumsbordet och ställde sig där. Hon var sååå nöjd. Sedan klättrade hon på sin matstol. NU vågar man inte lämna Ameli ensam i ett rum i många sekunder. Hon ÄLSKAR att klättra. PRECIS SOM SIN FAR I DEN ÅLDERN!!!!!
Jag är mega nervös idag, imorgon skall vi ha slutbesiktning av huset! Tänk om det är massa fel som gör att vi inte kan flytta i helgen. Det är säker lungt, men pirrigt känns det. Moffi skall passa Ameli under tiden.


Hej mamma!




Släpp fångarne lös!


Puss och kram alla från familjen bus!




SÅLD!

Hej alla glada!

NU är lägenheten såld och papper är skrivna. Den stannade på 1,2milj så vi är super duper glada!

Idag har jag och Ameli varit på babysim för Henrik behövde jobba ikväll, det var kul att få simma med henne igen. Var ett tag sedan =).

Jag är hängig, blev det sakta men säkert under kvällen. Har 37,6 i feber. Inte jätte mycket. Men känner mig seg och öm i kroppen!

Sov gott alla!

Puss och kram familjen bus!

Mamma bootcamp!

Idag har jag och Ameli varit på Mamma bootcamp. Shit så kul det var. Ameli var jätte duktig och satt och skrattade och tittade från vagnen.
Det kommer vara 2-3 gånger i veckan och jag tänker försöka gå på alla dram till uppehållet i juli.

Ameli sover som en stock nu och då passade jag på att ta en lång härlig dusch!

Nu ligger budgivningen på 1,125milj =), håll tummarna för mer!!!

Hörs senare om hur budgivningen gått!

Puss och kram familjen bus!

Uppdatering!

Hejsan svejsan...

Lördag:
Dagen började vi med mys och bus. Jag och Ameli tog en härlig PW till Rönninge by. Så härlig promenad i det fina vädret. Efter en halvtimmes promenad somnade Ameli så sött i vagnen.
Vid 13.30 tiden kom Moffi för att passa Ameli medans jag och Henrik skulle på bio och middag inne i stan. Vi såg Pirates of the Caribbien i 3D, den var kanon bra. Kan varmt rekommendera om ni gillar Pirates filmerna =).
Middagen åt vi på Fridays. Vi hade det sååå mysigt. Det var underbart att få göra detta med Henrik, vi pratade och myste hela kvällen.
Ameli och Moffi hade en jätte bra dag och kväll tillsammans. Hon grät inget utan var lugn och snäll. 19.30 sov hon!!!
TACK MOFFI!!!

Söndag:
Denna dag bestod av STÄDNING inför visning nummer 1. Under visningen var vi hos Boel och Robban på lunch och middag.
Mäklaren informerade oss om att det kom 2 ev köpare. Inte riktigt vad vi hoppats på. Men det var fint väder så kan bero på det. I övrigt hade vi en mysig dag med våra vänner!

Måndag:
Jag städade upp lite och försökte hålla mig hemmifrån då det skulle vara visning 2 på kvällen. Vi var som tur var bjudna på middag till mormor och plastmoffa Johan. Det var mycket trevligt och gott. Jennifer, Mattias och Neo var oxå där. Rena släktträffen ;)
Mormor hade MASSA kläder till Ameli som hon själv haft som liten, även jag har haft några på mig. Jätte fina kläder som inte går att få tag på idag.
Mäklaren berättade att det kommit 5 nya ev köpare så det var jätte goda nyheter. Alla hade gillat lgh massor och varit väldigt positiva.

Idag:
Jag har varit på en arbetsintervju på DS förlossningen. Det gick okey. Fick inget jobb nu, men vi skall höras i höst för en ev timanställning. Så jag fortsätter söka jobb, håll tummarna för mig!
Idag har jag och Ameli varit förbi huset, det var ingen där så vi kunde bara kika in genom fönstrerna, men det ser fint ut. Det mesta är klart nu =). På tisdag skall vi få nycklarna! HURRA och skräckblandad förtjusning att flytta =).

Idag började budgivningen. Den stannade på 1,1milj idag och fortsätter imorgon så det är mycket spännande att följa!

Imorgon skall jag testa på Mamma bootcamp, det ska bli kanon kul!


Ameli provar simglasögon



Ameli busar med Molly, Vov vov...

Godnatt och sov gott!

Puss och kram familjen bus!

Fyrhjuling!

Hej, hallå!
Igår hade jag och Ameli en mysig dag ihop, på eftermiddagen sprang jag medans Emma passade Ameli. Det var skönt med en stund för sig själv.
Vid 16-tiden åkte vi till Boel och Charlie för lek och middag. Det var super trevligt. Ameli och Charlie lekte massor, de åkte fyrhjuling och badade badkar ihop, så söta!

Idag började vi dagen med en joggingrunda, Ameli somnade under den <3. Sedan när hon ätit lunch cyklade vi till Moffi för att leka i parken. Ameli var dukitg på att klättra =). Och som vanligt var rutchkanan roligast.

Imorgon skall Moffi vara här med Ameli för jag och Henrik skall på bio för första gången sedan hon föddes. Vi ska se Pirates of the Caribien =) och sedan  äta lite mat. Det ska bli så kul!!!



Sov gott!
Puss och kram Familjen bus

Lekdagar!

Tisdag:
Hejsan på er! Igår vaknade vi tidigt, 06.00 var vi uppe. Jag fick ligga och dra mig till 06.30 då Henrik skulle till jobbet. Efter frukost så sov Ameli en stund och sedan var det dags för oss att åka och hälsa på våra kära vänner Anna-Karin och William. Vi träffades i Mörby Centrum där vi åt en god lunch och barnen fick leka lite. Sedan gick vi hem till Anna-Karin och fortsatte leka där.
Det var en toppen dag. Ameli somnade i bilen påväg hem, hon var helt slut =).

På eftermiddagen så fick jag och Ameli gå hemifrån en stund för det skulle komma några spekulanter och titta på lägenhetn =), de gillade den massor. Men tycker den är lite liten för en 2:a så vi får se. Men kvinnan som är frånskild vill flytta NU, och vi har ju snabbt inflyttningsdatum vilket hon önskar!


Amelis pojkvän William <3

Onsdag:
Idag vaknade i 07.30, skönt! Efter frukost försökte jag få Ameli att sova lite till men hon vägrade. Så vid 10.30 åkte vi mot stan till våra vänner Camilla och Axel. Tänkte att Ameli kunde sova i bilen, men det tänkte inte hon ;). Väl framme så lekte barnen lite och sedan gick vi ut, köpte med oss lunch och gick till paken. Barnen lekte i sandlådan, gungade och busade massor. Vi blåste lite såpbubblor vilket var mycket poppis. Efter någon timme gick vi hem till Camilla igen för lite fika och lek.
Vid 14-tiden åkte vi hem igen och  Ameli somnade efter 2 minuter. Hon var helt slut.

Sedan så har vi varit på babysim idag. Ameli var jätte duktig. Hon simmade under vattnet och hoppade jätte bra. Det var super skojigt att se!

Imorgon skulle vi haft besiktning av huset, men Henrik fick mail precis innan han skulle åka hem där det stod att det blir flyttat pågrund av sjukdom. Åh, typiskt!!!

Nu ligger nog Henrik och sover brevid Ameli för det har varit tyst ett bra tag =) mina sötnosar!




Henrik hade somnat med Ameli, han kom nyss ut. Borstade tänderna för att gå in och fortsätta sova =)

Sov gott alla!
Puss och kram familjen bus!

Brum, brum...

Hejsan svejsan!
Igår skulle vår fina vän Ullis komma på besök, men jag hade sådan magkatarr och lite feber. Fick ont i magen redan på lördagskvällen och det höll i sig ända till igår kväll när jag äntligen lyckades hitta en Omeprazol. Så natten blev okey. Har varit jätte svullen och öm i hela magen idag, men nu känns det bättre.

Igår var vi hela familjen och öekte lite i lekparken för att Ameli skulle få komma ut lite. Jag satt mest och tittade på när mina fina älsklingar lekte =).


Ameli leker med durkslaget...sötnos!

Cooling påväg till lekparken!

Idag har jag och Ameli storhandlat och hämtat sista kösluckan ovanför fläkten. Det blev kanon bra! Nu är allt änrligen klart. Ameli hittade en snigel som hon plockade upp och smakade lite på när vi kommit hem, mums!

Mäklaren ringde idag och meddelade att en kvinna är intresserad och vill komma redan imorn och titta =) hon undrade även om inflyttningsdatum då hon är nyseparerad och vill ha något snabbt. Så håll tummarna!

Sedan har jag och Ameli varit på en seconhand affär och handlat en bil till henne. Hon var så söt på den! Vi var ute och åkte länge och sedan när Henrik kom hem från jobbet så tvättade vi vår nya bil.
Och efter Amelis kvällsbad så busade och myste vi =)
Nu sover hon så gott!


Efter storhandlingen, en super glad tjej!

Smakar på snigel som kröp på marken, det var kul!

Bilen!


Puss och kram familjen bus!


God lördagskväll!

Hejsan hoppsan!
Snart är det dags att heja på Erik Saade i ESC =).

Igår hämtade vi vår nya fina Golf i Uppsala, efter det blev vi bjudna på god mat hos Jennifer, Mattias och Neo. Det var mycket trevligt att ses en stund.

Imorse vaknade vi 06.30 efter en bra natt. Vi hade en mysig morgon i sängen. Sedan åt vi en god frukost hela familjen. Jag och Ameli har mest tagit det lugnt idag, medans Henrik har tvättat Audin och sedan hjälpt Conny och Elisabeth att flytta.

Vi åt god hemmagjord kyckling i ugn till middag, det blev så sjukt gott! Sedan har vi busat i mängder och myst hela eftermiddagen och kvällen. Nu håller Henrik på att lägga Ameli för natten.

Nästa Lördag skall jag och Henrik gå på bio för 1:a gången sedan Ameli föddes och äta på Restaurang. Moffi ska vara hemma med Ameli då <3. Vi skall se PIrates i 3D =). Det ska bli såååå underbart att bara umgås med Henrik utan barn! TACK MOFFI!!!


Henrik och Neo <3

Sötnos!

Oooooooo...

Fotboll är kul...eller handboll kanske =)


Puss på dig kusin!


Mys med pappa!

Imorgon kommer vår fina vän Ullis hit!

Ha en fortsatt trevlig kväll!
Puss och kram familjen bus!

Ta det lugnt!

Godmorgon alla!
Idag är det fredagen den 13:e så ta det lugnt idag med bilkörningen och titta en extra gång innan ni går över vägen.
Idag vaknade vi 05.45, härliga morgon! Ameli somnade nyss, hon var super trött. Idag skall vi åka och hämta våran nya bil, tjoho! Annars ska vi mest leka och mysa idag.

Igår var vi och hälsade på Therese, Pontus och Philip. Vi hade mycket trevligt, härligt väder hade vi. Precis där de bor finns en härlig lekpark med lite djur. Ameli tyckte det var så kul med kaninungarna, tuppen och hönsen och fåren. Hon pekade ochskrattade. Tyvärr så var det elstängsel runt fåren så vi kunde inte mata dem med gräs eller klappa =(. Ameli blev ledsen över det hon ville gå nära dem.

Ameli och Philip åkte cykel, gungade och åkte rutchkana. Rutchkanan var roligast!

Efter lekstunden med familjen Fägersten så åkte jag och Ameli till Bauhaus och köpte våra ytterlampor till huset. Det kommer bli så fint. Se lampan här: http://www.bauhaus.se/monaco-60w-polykarbonat.html?___SID=U

NU är det inte många veckor kvar innan vi flyttar =).
Nästa vecka den 19:e är det första besiktningen av huset och då skall allt vara klart. Sedan är det slutbesiktning den 31 maj. Förhoppningsvis är det inte så mycket de måste åtgärda. Å, jag är så pirrig nu. Längtar ihjäl mig till huset. Det ska bli så sjukt roligt. Det kommer bli en av mina bästa sommrar =).

Nu finns våran lägenhet på Hemnet också. Titta gärna in: http://objekt.fastighetsbyran.se/Objekt/?source=hemnet&ObjektGID=OBJ1060_1116085496


Ameli låter: OOOOOOO
Nått nytt hon börjat med <3.

Tittar på kaniner.

Lite rädd för tuppen som gal =)


Ameli och Philip cyklar =)

Gung, gung....

Ha en bra dag!

Puss och kram familjen bus!

God kväll!

Hejsan på er!
Natten var inte kul!!! Ameli vaknade ofta och hade svårt att komma till ro. Så imorse var vi trötta, även om vi klev upp 7.45.
Efter en god frukost spenderade vi fm nere hos Emma på hennes baksida. Det var super trevligt och mysigt. Efter någon timme blev Ameli trött så jag tog en promenad med henne i värmen. Hon sov nästan 2 timmar.

Efter lunchen så åkte vi till lackeringsfabriken i Arninge och lämnade in skivan framför fläkten så att den blir i samma färg som resten av köket =).

Efter det tog vi en cykeltur, vi stannade till vid lekparken en stund och gungade. Väl hemma igen fick Ameli rita lite medans jag började med maten och sen for vi på siming =)

Hon somnade i bilen påväg hem och sover så gott nu!



Titta så fint jag ritar =)

Påväg till simmet!


Puss och kram från familjen bus!

Vilken underbar dag!

Idag har det varit helt fantastiskt väder.
Ameli och jag vaknade 08 idag med, skönt!
Efter frukosten åkte vi och storhandlade mat för veckan. När vi åkte hem så hämtade vi upp Henrik som behövde bilen under eftermiddagen. Vi åt lunch tillsammans alla 3 och sen gick jag ut på en promenad med Ameli för att hon skulle få sova middag.

Medans hon sov passade jag på att sitta i solen och läsa min bok. Det var jätte skönt!

När hon vaknat tog vi en cykeltur till Täby C, där lämnade vi tillbaka en matta och sen köpte jag en cykelkorg, tröningslinne och löparbyxor. Jätte fina.

När Henrik kom hem från jobbet tog vi en löprunda hela familjen, det gick segt idag. Vi körde lite sryka oxå =)

NU sover Ameli och jag och Henrik sitter med varsin laptop ;) och sneglar på tvn.

Moffi: vi har packat ner leksaker i flyttkartonger =)


Borsta tänderna med både mammas och pappas tandborste!
Sitta och leka i leksakslådan är kul!

Ha en bra kväll!

Puss och kram familjen bus!

Helgen!

Lördag:
I lördags så renoverade vi massor!!!! Stackars Ameli bara hängde med på allt vi gjorde. Hon fick sitta och leka själv HELA dagen, ingen lekpark eller nått. trist på så härligt väder!
Bilder kommer.
På kvällen så var vi bjudna på födelsedagsmiddag till Robban, Boel och Charlie. Vi grillade kött och kyckling. Åt potatis och massa hemmagjorda olika goda såser till. Det var super trevligt och skönt att få lite avbrott i renoveringen.
Charlie har fått en 4-hjuling, han körde runt Ameli ända tills battriet dog. De var så söta och skarttade mycket. Tyvärr glömdes kameran hemma så inga foton från kvällen =(.

Söndag:
I söndags så fortsatte renoveringen och stailingen började =), vi höll på att fixa och dona ända till 24, så vi var mycket trötta när vi la oss. Oj, så fint det blir! Ameli sov bara 1 timme under dagne, så hon var så sjukt trött på kvällen. Hon gjorde massa konstiga ljud och miner och grinade till och från tills hon somnade. och det tog inte många minuter =).

Måndag:
Idag vaknade vi 08.00. Ameli har börjat sova riktigt bra nu =) Hon sover så gott som hela natten, vaknar bara till lite men somnar om snabbt.
Efter frukost så var jag tvungen att dammsuga, moppa, damma och piffa då vi inte blev klara igår. Blev klar innan fotografen kom =).
Det blev så otroligt bra, nu trivs jag jätte bra i lägenheten.
Jag och Ameli har varit ute och lekt i parken idag oxå. Där träffade vi Alexander och hans pappa. Trevligt!


Ameli äter Äpple idag!




Så, vad tycks! Viss har vi gjort fint hemma?!

Sov gott!
Puss och kram familjen bus!

Fredagen!

Hej igen!
I fredags så var jag och Ameli på Ikea för att handla saker till lägneheten. Det blev 2 stycken vita badrumsmattor, nya blomkrukor, ramar och soffkuddfodral.
Allt för att det skall bli fint på fotningen och visningen.
På torsdagen var vi i Täby C och handlade nya badlakan och handdukar, röda fina =).

Henrik och jag renoverade lite oxå för att sen ta en välbehövlig soffmysstund =)


Ameli innan Ikea väldigt glad!

Ameli äter vaniljglass på pinne för första gången, gott!

Kaaaalt =)

Puss och kram familjen bus!

Det blir vitt!!!



Hej alla nära och kära!
Ledsen för dålig uppdatering, men vi har haft så mycket att göra med lägenhetsrenovering inför fotningen idag. Det har inte funnits tid till att blogga!

I torsdags var vi och tittade på HUSET!!!, det blir så otroligt fint. Plattsättaren var där och höll på att kakla badrummet. Det blir kanon snyggt!
Nu har de lagt golv och socklat och nästan hela köket är på plats.

Här kommer bilder på vårat hus:


Köket med vitvaror och det vita golvet, väggarna och taket ;)

Golvet mot fönstrerna i v-rummet.

V-rummet, vitt vitt och åter vitt ;)


Badrummet

Badrummet med fondväggen =)

Såhär fint är vårat hem nu.

Puss och kram familjen bus!

Ny simtid!

God förmiddag!

Igår vaknade vi 7.30, verkar vara Amelis nya. Då gick vi upp och myste, åt frukost och tittade lite på TV. När Ameli sov förmiddag så målade jag köksstommarna för 2:a och sista gången.
Sedan kom Henrik hem på lunchen, det var jätte mysigt.
Henrik åkte sedan till huset för plattsättaren hade några funderingar. När han varit där ringde han och
var jätte exalterad. De har lagt golvet nu och socklarna. Funderar på att åka dit idag och fota =).

Jag började skruva på gångjärnen till skåpen för att vårt mål var att sätta upp alla skåp under kvällen. Men tyvärr så saknas 1!!! gångjärn, vi har ingen aning om vart det tagit vägen. Förhoppningsvis kommer det fram ju mer vi röjer här hemma. Men jäkligt irriterande.

Igår blev det hemmagjord grillad kyckling. Ameli bara älskar det, hon smackar och säger mmmmmm när hon äter det <3.

Igår hade vi simning i Åkersberga, vi var för få i Mörby på tisdagar så vi fick byta tid och dag. Det var en bra simfröken här med och en fin bassäng. Så vi är nöjda. Dock så hamnade Ameli i gruppen sjöstjärna och den var hon i för flera månader sedan så ska ringa idag å hoppas på en plats i sjöhästen.

Har fått två nej på mina jobbansökningar. Men 7 kvar att hoppas på så håll tummarna! Om jag inte får något jobb som barnmorska till hösten så får jag ta ett jobb som sjuksköterska. Vill inte vara timanstäld nu när jag har barn. Det är så svårt att planera dagarna då. När man är timanställd kan jobben dyka upp bara ett par timmar innan man skall börja. Det går ju inte! Men just nu känner jag att det viktigaste är att ha jobb, har ett ansvar nu som mamma att ha en inkomst.

Idag ska jag rengöra kaklet i köket och måla det =), samt handla ramar till foton och tavlor som vi har och lite annat smått och gott till fotningen på måndag.

MORFAR, om du läser detta: "Får vi låna tavlor av dig till lägenheten inför måndagens fotning och sedan visning" ?

Våran natt var jobbig! Ameli hade svårt att somna, vid 21-tiden sov hon äntligen. Sedan vaknade hon vid 01-tiden och 02.45 och somnade inte omförään 04.30. Hon låg och surade och snurrade. SUCK! Vi vaknade 08.30 i morse rätt utvilade ändå =). Nu är Ameli lite trött igen, så skall sova henne....nu sover hon!


Amelis byxor i bak =)

Köksluckorna nylackade =)

Ha en bra dag!
Puss och kram familjen bus!


Stor handlat

Idag vaknade vi 7.30. Ameli, har sovit bra inatt. Vaknade ett par gånger bara =). På förrmiddagen tog vi det lugnt. Jag skrev matsedeln för veckan samt inköpslistan.
Efter lunch åkte vi till pappa Henriks jobb för att hämta kvittot på sulkyvagnen som gått sönder, vi fick byta den till en ny på Babyland!! Tack!
Sedan postade vi alla jobbansökningar till MVC, förlossning mm. Så håll tummarna nu alla!!

Ameli och jag tog en sväng till Täby C, där provade jag Converse för att se vilken storlek jag har. 39 vart det. Så nu ska jag informera Mattias som är i USA om detta. Men han behöver bara köpa i mån av plats =)
Sedan fick Ameli ett par nya skor. Jätte fina sandaler som hon kan ha i sommar från Din sko.
Jag köpte en ny sporttopp till mig, hade 190:- bonuskupong på Stadium och den kostade 199:- så det blev billigt och bra =)

Vi har också varit och storhandlat på Willys. Idag ordnade jag så att vi kan handla med självscaning. Det var jätte smidigt. När vi kom hem plockade Ameli ut 4 stycken Creme Freiche burkar och började stapla de på varandra. Jag är jätte stolt!


Dagens outfit

Jag är JÄTTE glad!

Nya vagnen

Staplar CF <3

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Puss och kram familjen bus!



Valentino Rossi!

Nu ska det hejas på Rossi i Moto GP. De kör i härliga portugal, där pappa Henrik friade till mig <3!

Ameli har sin Rossi tröja på sig som vi köpte när hon var 16 veckor i magen =)

Ameli har sovit kanon bra idag, så hon är glad och busig nu!


Nyvaken efter förmiddagslur

Mysigt när pappa kommer hem

Heja, heja...

Ha en underbar solig kväll!

Puss och kram familjen bus!

God morgon!

Igår sov Ameli bara 40 minuter, så hon var jätte trött på både kalaset och på kvällen. Det gick enkelt att lägga henne. Sedan sov hon riktigt bra inatt. Vaknade 1 gång och var lite ledsen, men vi la oss nära varandra och så somnade vi <3.
Sedan gick vi upp 7.30 =), hon sover nu igen. Trött tjej efter alla sina förkylningar!

Kalaset igår var mysigt och trevligt. Igor hade några kompisar över så det var mycket bus och lek.

Igår skruvade vi upp den nya fläkten, deklarerade och betalade räkningar.
Idag ska jag måla delar av stommarna och kanske kaklet i köket. har längtat efter det =)

Idag ska jag coh Ameli inte göra nått alls. Bara mysa.
Jag ska dock söka jobb och lite andra "att göra saker", hoppas ni får en bra dag.


Goda kalasfikat

Igge med sin bästa vän Liam

Sam fotomodellar

Peter och Ameli chillar

Underbara älskade lillasyster och fina Neo

Neo i hängselbyxor =)


Yeah!!

Ha en bra dag.
Puss och kram familjen bus!


Kalas

Hejsan hallå!
Gårdagen var toppen härlig. Det var skoj att träffa alla grannar, de var alla super trevliga. Vi grillade och pratade ända till 21-tiden.
Ameli somnade som en stock i bilen, natten var okey. Hon vaknade några gånger pga av snor men somnade om snabbt.

Idag sov vi till 8 och efter frukosten gick vi ut och lekte med Alexander och hans mamma Bibbi, det var trevligt.
Nu väntar vi på moster Jennifer, och sen skall vi tillsammans åka till nästa moster för att gå på 4 års kalas.


Kokosbollar är gott!


Cooling


Busar med mamma


Ha en bra dag och kväll!

Puss och kram familjen bus!