Helgen!

Lördag:
I lördags så renoverade vi massor!!!! Stackars Ameli bara hängde med på allt vi gjorde. Hon fick sitta och leka själv HELA dagen, ingen lekpark eller nått. trist på så härligt väder!
Bilder kommer.
På kvällen så var vi bjudna på födelsedagsmiddag till Robban, Boel och Charlie. Vi grillade kött och kyckling. Åt potatis och massa hemmagjorda olika goda såser till. Det var super trevligt och skönt att få lite avbrott i renoveringen.
Charlie har fått en 4-hjuling, han körde runt Ameli ända tills battriet dog. De var så söta och skarttade mycket. Tyvärr glömdes kameran hemma så inga foton från kvällen =(.

Söndag:
I söndags så fortsatte renoveringen och stailingen började =), vi höll på att fixa och dona ända till 24, så vi var mycket trötta när vi la oss. Oj, så fint det blir! Ameli sov bara 1 timme under dagne, så hon var så sjukt trött på kvällen. Hon gjorde massa konstiga ljud och miner och grinade till och från tills hon somnade. och det tog inte många minuter =).

Måndag:
Idag vaknade vi 08.00. Ameli har börjat sova riktigt bra nu =) Hon sover så gott som hela natten, vaknar bara till lite men somnar om snabbt.
Efter frukost så var jag tvungen att dammsuga, moppa, damma och piffa då vi inte blev klara igår. Blev klar innan fotografen kom =).
Det blev så otroligt bra, nu trivs jag jätte bra i lägenheten.
Jag och Ameli har varit ute och lekt i parken idag oxå. Där träffade vi Alexander och hans pappa. Trevligt!


Ameli äter Äpple idag!
Så, vad tycks! Viss har vi gjort fint hemma?!

Sov gott!
Puss och kram familjen bus!

Kommentarer
SIS och Neo säger:

Ååå vad fint. Duktiga ni är. Det skall bli roligt att följa hur det går. Puss och kram

2011-05-10 | 11:07:53
HasseE säger:

Snyggt! var har ni gömt Ami´s alla 500 leksaker =)Grym tavla i sovrummet......btw

2011-05-10 | 18:21:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback