Ta det lugnt!

Godmorgon alla!
Idag är det fredagen den 13:e så ta det lugnt idag med bilkörningen och titta en extra gång innan ni går över vägen.
Idag vaknade vi 05.45, härliga morgon! Ameli somnade nyss, hon var super trött. Idag skall vi åka och hämta våran nya bil, tjoho! Annars ska vi mest leka och mysa idag.

Igår var vi och hälsade på Therese, Pontus och Philip. Vi hade mycket trevligt, härligt väder hade vi. Precis där de bor finns en härlig lekpark med lite djur. Ameli tyckte det var så kul med kaninungarna, tuppen och hönsen och fåren. Hon pekade ochskrattade. Tyvärr så var det elstängsel runt fåren så vi kunde inte mata dem med gräs eller klappa =(. Ameli blev ledsen över det hon ville gå nära dem.

Ameli och Philip åkte cykel, gungade och åkte rutchkana. Rutchkanan var roligast!

Efter lekstunden med familjen Fägersten så åkte jag och Ameli till Bauhaus och köpte våra ytterlampor till huset. Det kommer bli så fint. Se lampan här: http://www.bauhaus.se/monaco-60w-polykarbonat.html?___SID=U

NU är det inte många veckor kvar innan vi flyttar =).
Nästa vecka den 19:e är det första besiktningen av huset och då skall allt vara klart. Sedan är det slutbesiktning den 31 maj. Förhoppningsvis är det inte så mycket de måste åtgärda. Å, jag är så pirrig nu. Längtar ihjäl mig till huset. Det ska bli så sjukt roligt. Det kommer bli en av mina bästa sommrar =).

Nu finns våran lägenhet på Hemnet också. Titta gärna in: http://objekt.fastighetsbyran.se/Objekt/?source=hemnet&ObjektGID=OBJ1060_1116085496


Ameli låter: OOOOOOO
Nått nytt hon börjat med <3.

Tittar på kaniner.

Lite rädd för tuppen som gal =)


Ameli och Philip cyklar =)

Gung, gung....

Ha en bra dag!

Puss och kram familjen bus!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback