Klippning!

Hejsan!

Nu är busungen på dagis och jag sitter i soffan och vilar lite.
Om några timmar skall jag till Täby Centrum och klippa mig samt fixa det sista innan resan imorgon. Ska bli underbart att snygga till frisyren, färgade även håret här om dagen. Fick hjälp av syrran. Blev super snyggt.

Ikväll blir det till att packa ner det sista, alla laddare, leksaker mm.

Puss och kram, ha en bra dag önskar familjen bus!


Snart bär det av!

God dag!

Ledsen för dålig uppdatering, men jag har mått lite si så där sista tiden och har behövt vila mkt. Nu mår jag mkt bättre!

På fredag bär det av till Thailand och det skall bli såååå skönt! Har varit väldigt trött som artist och behöver verkligen denna semester. Ska bli hur kul som helst att se hur Ameli kommer tycka om att resa oxå. Tror det kommer gå toppen bra. Vi är så gott som klara med packningen också =).


Här har vi min fina prinsessa!

Ameli undersöker kameran på nära håll.


Jag skall försöka blogga lite från thailand och lägga upp några bilder så ni får se hur vi har det.

Här om veckan fotade jag månen, tycker själv det blev rätt coola bilder.Puss och kram på er alla från familjen bus!

Top model nästa ;)

God förmiddag!

Denna vecka har jag och Ameli varit hemma hela veckan, inget dagis och inget jobb. Vi har haft det så underbart mysigt och härligt. Jag njuter verkligen av varje sekund jag får tillbringa tid med min dotter. Hon är det finaste och dyrbaraste jag har.

I onsdags fick vi fin främande av Therese med barn, det var jätte trevligt. Barnen lekte och vi åt en god lunch bestående av plättar och sylt.

Igår var tanken att vi skulle ta en mysig tripp till Uppsala och hälsa på syster och Neo.Men efter ca 15 minuters resväg så kräks Ameli ner halva bilen, vi fick stanna till vid en bilprovning för att sanera bilen och byta kläder på Tullan. Tror att hon var åksjuk igen, dock har det inte hänt sedan i våras. Men vi vågade inte chansa utan vände hem igen =(. Väl hemma fick Ameli ett skumbad för att värma sig och lukta gott igen =)!


Oj, så kul det var att bada med skum!


Idag har vi simskola igen efter juluppehåll, det ska bli härligt att få simma med Ameli. Blir kul för henne att kunna plaska och simma ordentligt.

Ameli är så rolig, i onsdags när jag skulle ta en bild på henne så ställde hon sig mot väggen och började posera. Jag tog kort och sa att hon var fin. Sedan igår när hon tokade sig och ja skulle filma så ställde hon sig mot samma vägg, posade och sa här mamma...hihi...tokunge.


Om 2 veckor åker vi till Thailand och det skall bli såååååå underbart. Vi ska bada och äta gott och bara njuta av livet. Oj, så jag längtar. Vi åker till The Briza Beach Resort i Khao Lak.

The Briza Beach Resort Khao Lak - Bild 1

Ha ha en bra dag alla!

Puss och kram från fa,iljen bus!

Nyårsafton 2011

God kväll!

Först vill jag börja berätta vad som hände efter stormen Dagmar.  En tall rasade ner ca 1,5 meter fårn vår husknut. Kul!!! Vi är mycket tacksamma för att den landade bredvid. I våras innan vi flyttade in så föll en tall 0,5 meter från garaget. Så nu kännde vi att 2 gånger tur får räcka. Henrik sågade ner ännu en tall som riskerade att falla rakt in i sovrumsfönstret.
Vi har försökt ringa både LB-hus och NCC sedan våren fram till i början på december angående just den tallen som rasade och den vi själva tog ned. De har lovat att återkomma, men icke!I fredags var jag och Ameli hos barnmorskan och lyssnade på bebisen, allt lät jätte bra. Hon var så söt och glad när vi lyssnade. Jag fick även svar på varför jag kännt mig yr senaste veckorna. Har ett blodtryck på 90/55.

Såhät tuff var Ameli hos barnmorskan.

Självaste nyår firade vi här hemma i huset med Boel, Robban, Charlie och David. Det var trevligt. Vi åt god mat och bara umgicks. Tyvärr så var jag tvungen att lämna alla vid 20-tiden för att åka till jobbet. Det var inte lika kul.Förätt

Ha en trevlig kväll!

Puss och kram familjen bus!