Still sick

Hej alla!
Jag är fortfarande riktigt dålig, har haft 38,8 hela dagen. Alvedon hjälper några timmar.
Yr, matt, orkeslös. Har knappt matlust, äter när Alvedonen gjort sitt.

Vill bara bli frisk nu....
Min vy dessa dagar...eller i sängen.


Domen

 Varit hos dr nu. Rosslar lite, CRP 12, virusblåsor i halsen. Jag ska avvakta över helgen och se vad som händer. Ev påväg mot lunginflammation, har blivit sjukskriven hela nästa vecka😔.

Känner mig så ledsen över Lidingöloppet, men 1 mån kvar så borde gå😃. 

Hoppas ni har en bättre fredag än mig?!
PussHusläkaren

Sitter just nu hos HL mår skit idag igen. Vaknade med 39c och frös fortfarande då.
Har Alvedon i kroppen nu och hoppas få hjälp vad som är fel med mig.

Sist jag mådde såhär var när jag hade streptockocker som 16 åring.
Känner mig så ynklig. 
Har även huvudvärken från helvetet och hostan därifrån!

Hörs sen!

Sjukling

I måndags hade jag huvudvärk och kände mig trött i kropp och hals. När jag vaknade på tisdagen började en lång dag med ret hosta och hals ont. Fick blodsmak i halsen vid varje host attack.

Igår sa det bara pang!!! Var helt väck när jag vaknade, tjock i halsen, hosta och feber. Som tur var skulle barnen till dagis så åkte dit med dem, men det var riktigt jobbigt. Var så tung i kroppen.

Efter att jag lämnat flickorna åkte jag till Ica för att handla nyponsoppa mm, men det var så jobbigt. Var tvungen att springa på toa då det kändes som jag skulle kräkas.

Väl hemma igen hade febern stigit och jag frös som bara den, och mitt i allt kräktes jag. Vet inte varför.
Gick sedan och la mig och sov i 3 timmar. När jag vaknade mådde jag ännu sämre, då hade febern stigit igen och jag frös, behövde sedan kräkas igen. Sov hela kvällen nästan.

Idag är febern borta men jag är svag i kroppen, öm i halsen, har hostan från helvetet och ömma lungor. Men det går åt rätt håll.
Inatt fick även Ameli feber igen så hon är hemma idag. Hon har oxå hosta och ont i halsen. Även Henrik mår dåligt och jobbar hemma. Han hostar och har ont i halsen. 
Bars Leiasom är ok och är på dagis.

Ska vila mycket och återhämta mig så träningen kan komma igång igen. Känner mig lite frustrerad med tanke på Lidingöloppet. Men bara att gilla läget.Underbart

Åh, så kul det var med Triathlon!
Klev upp tidigt på morgonen för att äta en rejäl frukost och packa in vagn samt cykel i bilen.

Vi kom iväg som planerat 8.30. 
Efter att vi parkerat bilen och plockat ihop allt började den förvirrade färden mot start. Vi frågade många i crewet men de visste inte vart vi skulle. Nu klickade klockan snabbt, tillsist fick vi en vägbeskrivning.

När det var 30 min till start kom jag fram till cykelincheckningen, den kön var typ 1km lång!!! Frågade de sista i kön när de skulle starta. 
Fick till svar, 12.00. Med andra ord 1h 10min efter mig. Frågade lite fint om jag fick gå före HELA kön då jag startade om 25min. Ingen invände utan önskade lycka till.
Shit så stressad jag var, jag klarade kontrollen och fick gå in på växlingsområdet. Letade upp en ledig plats bytte om och sprang till starten. Som tur var blev starten uppskjuten 10minutet då de fixade banan efter olympiska distansen.

Jag startade i första sprint klassen.
Vi skulle alltså simma 750meter i Riddarfjärden. 
Det var skönt i vattnet, 19grader. Dock var det ganska vågigt så innan starten gick hade jag fått två rejäla kallsupar. Började crawla till en början men fick bara kallsup efter kallsup så körde mest bröstsim.

När jag äntligen simmat klart och skulle klättra upp för trappan puttade en kille ner mig under vattnet så jag fick en dunder kallsup. Fick inte luft på en bra stund då jag var andfådd oxå, riktigt läskigt. Stod i trappan och hostade och rosslade innan jag kunde springa vidare till första växlingen.

Torkade fötterna, kastade av mig våtdräkten, tog på mig cykelskorna, hjälmen och for iväg mot mina 2 mil. Cyklingen gick jätte bra, hade ju inte cyklat en meter sedan vätternrundan.

När jag kom till växlingen för 2:A gången var det dags att ta på löparskorna och ge sig iväg på min 5km runda. Löpningen gick jätte bra, tog det lugnt första varvet och ökade på andra. Avslutade med en ordentlig spurt in i mål.

Så härligt att ha familjen på plats som hejade på mig.

Kan absolut rekommendera alla att göra en triathlon. Jag kommer defenetivt göra fler lopp.

Det enda jag kan tycka var negativt var skyltningen, vart man skulle gå samt tydligare info om hur många varv man ska cykla/springa vid de olika distanserna innan loppet.

Annars var det en enda stor folkfest!!!
Jag är så stolt över min prestation!

Sprint

Nu är det bara timmar kvar till min start för Stockholm triathlon sprint klassen går av stapeln.
Det ska bli jätte kul att få testa triathlon, tror jag kommer älska det.

Sprint klassen innebär att simma 750m, cykla 20km och springa 5km. 

Önska mig lycka till så kommer en rapport sen.

Jag startar 10.50.Toffla

Denna fina toffla har jag stickat till Svärmor Ulla som fyllt jämt i sommar. Hon fick presenten igår därav att jag inte lagt upp bilden tidigare.

Blev otroligt nöjd med dessa, både eleganta och varma. Jag har inspirerats av 2 olika stickbeskrivningar och sedan gjort om till detta.Härligt

Börjar komma upp i lite distans nu, kul!
Inte den snabbaste rundan men viktig.
Imorgon blir det 5km fartlek.


Älskar min rosa vindjacka💜

Mitt lilla stoll

Här är Leia med sin nya frisyr, toppen bra blev det!


By Mimmi

Här är mitt senaste alster, nöjd mamma och dotter. Hon ville inte ta av den💜
Baka frökex
By Mimmi

Amelis nys klänning och leggings!Skönt häng
Love you❤️


Inte ofta man får mysa såhär med vårt stoll, njöt till 1000. Älskar dig till månen och tillbaka min fina lillasyster❤️

Dagens sovställning
Zzzz...Tur dockan kan agera huvudkudde när liten är trött!

Allt och inget

Idag börjar Henrik jobba igen efter semestern, trist.
Jag börjar nästa vecka på torsdag så ska njuta med barnen dessa sista veckor. Idag blir det att storhandla och sedan leka lite med en grannfru med barn.

Vi gör inget speciellt om dagarna här hemma. Barnen leker med sina kompisar, jag stickar lite eller läser några rader i min bok. Vi bara är! 

Innan Henrik skadade sig hade vi lite ute projekt att fixa med, men kände att jag inte orkade ta tag i det efter allt fixande inne. Vi hinner fortfarande greja ute, långt kvar till hösten!

Igår åkte vi till väsjöbacken där jag kunde köra back intervaller. Wow, grym träning. Det kändes i benen. Värst var att gå nerför när benen nästan vek sig under mig. 
Idag känns det vad jag gjorde igår...aj!

Ha en bra dag!


Resultat


Visst blev tvättstugan fin?