Back in town

Hejsan alla!

Nu är vi hemma igen efter 2 underbara veckor i Thailand. Vi landade i Svedala i lördags. Lite jetlagade fortfarande med andra ord.
Ameli har varit så duktig hela resan, både flygningen ner och hem gick super bra. Vi kan inte önska en bättre dotter. Hon har bara hängt med på allt.

Vi har badat i poolen och havet varje dag. Ameli är så duktig och modig, hon simmade själv med armpuffar i havet trotts vågor.

Vi har gjort några utflykter till andra stränder och en snorklingstur. Ameli följde med även på denna. Vi åkte speedboat i 1,5 timme för att komma till Similian Island. Jätte fina stränder och vatten. Dock så blev jag galet sjösjuk och kräktes x flera =(. Ameli och Henrik klarade sig galant. Men trotts sjösjuka så var det värt utflykten. Vi såg många fina fiskar och 2 stycken havssköldpaddor. Riktigt häftigt.

Vädret har varit okey, det har regnat varje dag på eftermiddagarna och ibland kvällarna. Vissa dagar har det varit molnigt hela dagen, men det har bara varit skönt med tanke på hur varmt det är och hur stark solen är.

Jag har haft det lite jobbigt med aptiten även i Thailand. Har kännt hunger men ingen matlust vilket varit väldigt jobbigt. Jag älskar egentligen thaimat, men har inte kunnat njuta av den =(.

Här kommer lite bilder från resan:

1:a kvällen

1:a dagen vid poolen

Strande vid hotellet
Hotpan seafoodMamma och Ameli äter vindruvor efter en dag i solen
Havssköldpadda
Vattnet, väldigt klart =)
Ha en bra dag!

Puss och kram från familjen bus!


Kommentarer
Nina säger:

Ohh vad underbart det såg ut! Ni har en underbart söt dotter och fin du är med magen =) Skulle vara kul att ses snart.

Kram

2012-02-07 | 22:20:32
Lotta säger:

Vilka fantastiska bilder Emeli!

2012-02-17 | 18:01:37
Bloggadress: http://itwasnewyork.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback