Trädfällning

Hejsan!

Igår var det full action på gården. Vi fällde 3 träd, ja inte jag personligen utan trädfällar Peter! Han var så proffsig. Inget blev skadat. Ameli tyckte det var skräckblandad förtjusning att se på. Tror hon var lite rädd för motorsågen.

Vi satt på balkongen och tittade, lekte med leksaker och bara myste. Ameli har blivit förkyld IGEN!!! hon har ju inte ens blvit av med den gammla =/ hon nös typ var 5:e minut igår och det bara "flög" snor ur näsan. Sen är hon lite irriterad i ett öga. Tror det kan vara ögoninflammation eller så är hon lite känslig mot pollen?!
Natten till igår var inte rolig. Hon vaknade kl 03 och somnade om 05 så stackars Henrik som skulle upp strax efter 05 för att gå till jobbet var väldigt trött igår då han satt uppe och jobbade till 00. Han fick typ 3 timmars sömn =(.

Igår hämtade jag köksluckorna, de är jätte fina. Vi kan dock inte sätta upp dem ännu då vi måste måla lite på stommarna. Slipade igår kväll så nu är underarbetet klart!


Tomten med träden

Utan träd


Igår kväll hade Ameli 38,5 C feber =( hon fick alvedon och somnade snabbt.
Hon vaknade vid 01-tiden och var JÄTTE varm. Tog ingen temp, hon fick alvedon och jag öppnade fönstret så hon skulle svalkas av lite. Sen låg hon och jag nära nära och somnade.
Imorse mådde hon bättre, fortfarande lite feber men inte som inatt =) trött och kinkig är hon , men det får man vara.

Idag är det en lika fin dag som igår, så det blir en utedag idag igen =)
Just nu sover Ameli middag, vi vaknade 8.30 idag så därför vlev det lite senare sovstund.

Ha en toppendag alla!

Puss och kram familjen bus!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback