Härliga väder!

Hej igen alla glada!

Oj, så underbart man mår när det är sol och varmt. Jag blir glad och lycklig iallafall =).
Igår hade jag, Henrik och Ameli en riktig familjedag.

Vi åt först en gof frukost tillsammans. Efter ett par timmar blev Ameli trött, då gick Henrik och la sig med henne. Båda snarkade skönt efter en liten stund.
Under tiden de sov diskade jag undan, samt tvättade fönstrerna och satte blommorna på sin rätta plats igen. Det blev så snyggt med de gröna växterna mot allt det vita.


Mina älsklingar <3

När de vaknat gick vi till cykelaffären för att lämna in min cykel. Växlarna funkar inte samt punka.
Efter det gick vi in på Mio och blev med soffa, soffbord, köksbord och stolar =) jätte snygga. De kommer passa kanon till huset. Bilder kommer sen på dessa godsaker när de står på plats.

När inköpen var klara så var hela familjen hungriga. Då gick vi till restaurangen Pont i Hägernäs strand och åt buffé. Det var super gott och mysigt. Vi satt vid vattnet och mös i solen.
Sedan gick vi hem, stannade till i skogen och tog lite fina bilder på prinsessan bland vitsipporna.

Väl hemma så ville vi åka till huset och titta lite, så vi packade in Emma, Ameli och oss själva i bilen och for till Vallntuna. Nästan framme så kräks Ameli...igen!! Hon blir åksjuk jätte lätt =( men jag fångade nästan alt i händerna så vi slapp sanera bilden denna gång.
Huset var fint i solen, det är målat på väggar och innertaket är på plats. Vi skall till huset imorn igen, då kan vi gå in i det. Kommer bilder på det imorn.

Väl hemma var vi helt slut alla och däckade i soffan samt sängen för dne lilla.

Idag har vi kört allt sly till majbrasan, jag och Emma gjorde allt själva med släp å grejer! Jag backade kanon bra för första gången med släp så är mkt stolt.
Hämtade cykeln också, blev bara 350:- kanon bra. Nu funkar cykeln så imorn ska jag sätta fast Amelis cykelstol så vi kan ta en tur tillsammans.

Har även hunnit storhandla och gå på simning idag.


Ameli hittade pappas tomma ölflaska, några droppar i botten slank ner =)

Nu skall det sovas! Skönt!

Sov gott alla!

Puss och kram familjen bus

Kommentarer
HasseE "moffi" säger:

vilka fina bilder, du e duktig me kameran Mimmi!

2011-04-27 | 21:17:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback