Mjölkstockning?

I helgen har Ulla varit här. Ameli har varit så glad. Hon sov båda nätterna inne hos harmor, som Ameli säger.
I lördags gjorde vi inget speciellt, bara myste.

Jag tog mitt 5km pass i spåret på eftermiddagen. Tiden blev 28 minutet(27,59...) är jätte nöjd för det är en tuff bana. Första halvan går uppför och andra halvan är kuperad, så det är riktigt tungt. Var helt slut i vaderna och fötterna efteråt.

Igår var vi alla på Arlanda MK för att titta på Henrik när han åkte. Det var kallt men mysigt. Han var super duktig, fick till åkningen riktigt bra. De har även en nybörjar bana där 2 pojkar körde. Ameli stod och tittade med stora ögon, och sa hela tiden " min bana mamma, Ameli köra själv där sen" sötnos!

Efter igår började det värka i bröstet, det var ömt och rött är fortfarande det så misstänker mjölkstockning. Leia sov hela tiden på motocross banan igår och bröstet spände i flera timmar av massa mjölk. Så vet inte om det är en kombo av kyla och mkt mjölk. Får se hur det artar sig.

Leia har vaknat mycket på nätterna de senaste dagarna, är så trött. Det är hemskt att bara få sova 2-3 timmar och sedan vakna. Hon gråter och vill amma. Försöker att ignorera länge för att se om hon somnat om, men icke!!!

Ha en bra dag, puss!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback