Love!

Imorse gick jag min PW, var ute i 40 minuter. Jätte härligt! Sedan tog jag med mig barnen och åkte till Willys för att storhandla. Det gick toppen bra, barnen skötte sig finfint! På eftermiddagen har vi suttit i soffan och myst medans regnet härjade ute. När vi ätit middag gick vi ut alla för att plocka sten till våran sluttning, det kommer bli så fint när allt är klart. Sov gott! Puss!!!


Vakna

Såhär mysigt har vi det nu!!!


Bilen

Ameli älskar sin bil, idag tog vi den till lekplatsen. Alla andra barn tittade med stora ögon.


Lek

Nu är vi och leker i parken där vi bor, Ameli har jätte kul! Bra sätt att rasta barn på :) På morgonen har jag gått en PW på 45 minuter, super härligt! Ha en bra dag! Puss!!!


Grattis...

Leia på 2-månaders dagen! Puss


Slåss

Det hade gått jätte bra hos farmor, de har tittat på båtar och fiskar. När hon kom hem fick jag världens kram. Men inte länge efter hemkomsten så blev hon sitt vanliga jag. Det innebär att hon slår och sparkar på oss andra 3 i familjen. Hon jävlas och håller på. Så tråkigt! Vet inte om det beror på svartsjuka?! Vi försöket att prata lugnt och sansat med henne när hon är dum, men det hjälper inte. Hon blir ändå super arg. Imorgon börjar Henrik jobba igen och det känns jobbigt om Ameli ska hålla på såhär. Det har varit bråkigt i cirka 3 veckor. Puss!


Snart

Henrik är och hämtar hem Ameli, längtar jätte mycket efter henne. Men snart så får vi pussas och kramas :) Ikväll ska vi göra gipsavgjutning av Leias hand och fot samt avtryck i hennes bok. Ameli har likadant som bebis. Funderar på att kanske trycka både À och L fot i samma tavla :) Puss


Mina 2

Dessa är de vackraste på jorden, mina vackra fina tjejer!


Löpning

Nu har jag anmält mig till Göteborgsvarvet till nästa år. Det ska bli kul att springa detta lopp, ska vara väldigt bra stämning där. Kom ihåg efter Sthlm maraton att 2,1mil inte var så jobbigt eller slitsamt för kroppen. Längtar jätte mycket att börja löpträna efter graviditeten, tror jag kan börja lätt i November. Ha en bra kväll! Puss!!!


Haha

Härliga positioner lilltullan har!


Kräftskiva

Igår var vi på middag hos Henriks föräldrar i Älmsta och åt kräftor. Alla syskonen var där och Amelis kusin Emelie var med :). Det var super mysigt. Vi sov kvar där, och imorse bestämde vi att Ameli skulle stanna kvar hos farmor och farfar tills imorgon. Hon var jätte glad när vi åkte, det är så underbart att se kärleken mellan far/morföräldrar och barnbarn! När vi kom hem idag rensade jag lite ogräs, Henrik tvättar bilarna i detta nu och till kvällen ska vi ha mys med tacos, mys och film! Puss


Glad

Älskar denna lilla tös!


Till skogs

Igår var vi i skogen och plockade blåbär och kantareller, mums! Ameli hjälpte oxå till....med att äta :)


Kolmården

Dagarna på Kolmården var jätte mysiga och smått kaotiska med en 1-åring en 1,5-åring en 2-åring och en 2månaders :). Vi har varit på delfinshow, den var super häftig. Kan inte fatta att vi människor kan samspela med delfiner. Helt otroligt! Ameli älskade linbanan, hon tjöt och skrattade hela tiden. Ameli fick en egen delfin som hon tycker jätte mycket om. Påväg till Kolmården är det i slutet en slingrig väg. Självklart kräks Ameli då, efter att allt var bytt och torkat åkte vi vidare och möttes 500 meter senare av skylten "välkommen till Kolmården" kul att ungen kräktes när vi i princip var framme :(. På hotellet fanns en poolanläggning till barnens förtjusning, där hängde vi många timmar innan middag. Har fotat med systemkameran så bilder från dagarna kommer vid en lugn tidpunkt framöver :) Puss och kram


Mini semester

Imorgon åker vi till Kolmården, vi ska stråla samman med 2 andra familjer :) det ska bli galet mysigt! Vi kommer även sova 1 natt på hotellet, det blir spännande. Får se om töserna sköter sig. Idag åkte jag med Ameli till Täby C för att handla lite, Leia var hemma med Henrik i bärselen. Så skönt att komma bort en stund. Det hade gått kalas bra, hon sov fortf när vi kom hem. God natt! Puss!


Vacker tass

Lillasyster...


Vild

Plockade lite vildhallon igår, finns hur mycket som helst bara några meter från huset! Ameli älskar det!!!


Härliga dag

Solen skiner!!! Underbart. Vi åt frukost ute i solen för 3:e gången denna sommar. Vi får se vad denna dag bjuder på. När Leia ätit klart ska jag träna och sen får vi se. Natten har varit halvdan. Från 01-tiden har Leia vaknat en gång i timmen. Hon har haft ont i magen, så jag är trött idag! Puss!


Frukost

Ameli vill nästan aldrig äta nått till frukost, sitter bara och petar. Idag bad hon om pastasoppa (nudlar) och oj vad hon äter. Funkar bra som frukostmat enligt 2-åringar :) Natten har varit bra. Leia har ammat och somnat om snabbt, tack! Igår kväll hade hon ont i magen, skrek i 2,5 timme tills hon bajsade. Lilla gumman!!! Idag ska barnens farfar komma på besök och annars blir det till att ta det lugnt. Har galen träningsvärk i kroppen efter styrketräning igår samt jobb i trädgården :) underbar känsla. Puss alla!


Omplanterat

Idag har vi planterat om våra träd som var för långt ner i jorden. Det blev bra, imorn skall det köpas bark och lägga på. Har även rensat ogräs som smugit sin in på gräsmattan så nu kan vi klippa den :) för första gången. Tjoho!!! Vilken härlig sommardag vi haft,underbart! Ha en härlig kväll! Puss


Finn ett fel!

...


Bästa!

Min älskling är underbar. Han har köpt nybakat bröd utan mjölkprotein till mig :) Igår på BVC sa doktorn att jag ska vänta en månad till innan jag tillför mjölkprotein eftersom hon reagerade på steksmör förra veckan när jag skulle testa igen!! Så blir en kul sommar i matväg för mig... Puss och godmorgon!


Motor girl!

BVC besöket gick bra. Leia väger nu 5kg och är 56cm lång. Vår stora fina tjej! När jag kom hem så åkte vi till Sollentuna där det finns en motocross affär för att byta Henriks stövlar. A var helt till sig, hon bara skulle ha den minsta cykeln som stod där (dock stor för henne). När vi var klara och skulle gå sa A "Nej, vi glömde min cykel". Och så sprang hon tillbaka och ville åka på den. Hon fick sitta på den! Oj, så glad hon var. Våran lilla motor tjej! Puss!!!


Mys pys

Igår spenderade vi eftermiddagen och kvällen hos Emma och Fredrik. De flyttade för 3 veckor sedan. De bor super mysigt i sitt lilla torp :). Vi blev bjudna på jätte god mat, laxpaket med färskpotatis och frukt med glass. Tack för igår våra fina vänner!!! Natten har varit bra, Leia har börjat sova riktigt bra nattetid. Hon äter fortfarande 2-3 gånger per natt men somnar snabbt om. Idag har jag träningsvärk, underbar känsla. Ska träna ikväll igen :). Vid 14.15 ska vi på läkarbesök med Leia,rutin vid 6-8 veckor. Efter det ska jag sy upp min pappas byxor innan han åker på semester. Ha en bra dag! Puss!


Tränat!

Har tränat styrka här på morgonen, det var galet skönt och roligt! Är helt slut och skakig i kroppen nu, hm. Antar att man är rätt svag då? Men vi ska ändra på det :) Pöss Pöss!!!


Solsken

Härligt att vakna till en leende bebis medans man ser solstrålarna komma in från fönstret. Ska börja dagen med att träna lite och sedan åka till mataffären. Ha en härlig morgon!


Bad

Det blev ingen storhandling idag, medans Leia sov i selen 3 timmar var vi hos grannarna. Ameli och massa andra barn badade i deras pool och lekte massor, hon hade jätte roligt. Sedan när vi gick hem kom bästa Emma och Fredrik på besök. Vi hade som vanligt jätte trevligt. Tiden går alltid jätte fort i deras sällskap :) som tur är ska vi träffa dem imorn igen hemma i deras stuga. Ameli och Leia fick jätte fina kläder av dem, A ville sätta på sig sina genast och ville sova i dem :) gulle! Nu ska jag också sova, godnatt! Puss!!!


Vakna

Godmorgon...eller nått! Började skriva detta vid 07.45 :) Har hunnit med en power walk, jätte härligt i detta väder! Nu håller jag på med dopkorten. Ameli leker hos Hjalmar och Leia sover i bärselen. Idag ska vi storhandla mat igen. Puss!


Pysslat

Nu är alla dopkort äntligen klara. Imorgon åker de i postlådan! Sov gott!!! Puss...


Spegel

@ altanen...


Vackert

Himlen visade sig från sin bästa sida efter regnet!!!


Bygg

Älskling ute i regnet och jobbar på altanen :) puss på dig gubben!!


Lugna dagen

Idag är vi riktigt slappa. Vi mest bara leker och tittar på motor GP. Jag har även dammsugit idag, mycket välbehövligt. Leia började natten med att sova i 4 timmar, jätte skönt :) och sedan 2 timmar åt gången därefter. Så känner mig lite mer utvilad idag. Puss


Kissa

Ameli sa att hon "bara skulle kissa". Frågan är hur min dotter använder toaletten ;)


Förkyld

Hela familjen är lite små snoriga, även Leia. Tycker synd om henne! Hon har svårt att sova på natten och amma. Har gått en skön promenad idag, med tid att bara vara! Nu sover Leia på mitt bröst i selen, och vi ska ta och äta en sen lunch :) Puss


Brödbak

Tullan lullar bröd :)


Säkerhet

Henrik var och köpte en hjälm till Ameli idag så att hon kan åka med utan att vi behöver vara nervösa om de skulle ske en olycka. Skönt!!! När H åkte kom À springande till mig och sa "pappa köpa stor hjälm mig" så gulligt. Nu är de ute och åker runt kvarteret :) Puss!


Boeing bourguignon

lagas det till middag med nybakat bröd. Smaskens.


Motorcykel

À har fått åka lite med Henrik. Hon älskade det och ville inte kliva av. Pappas flicka :)


Fin

Såhär har jag sett ut idag, ännu ett nytt plagg från shoppingen. Efter lekparken tog Henrik en promenad med flickorna så jag kunde träna lite. Jätte härligt. Ska gå upp tidigt på morgonen och träna innan barnen vaknar för att få lite lugn och ro, har svårt att hinna annars. Puss


Lek

I dag var vi hela eftermiddagen i en lekpark i skogen. Gissa om À var glad. Vi hade fika med oss. Det var super mysigt att bara vara hela familjen. På söndag ska vi åka båt till Åland och sova på hotell en natt, det ska bli underbart härligt. Puss


Min idol

Älskar dig storasyster. Puss!


Endast mor är vaken

Båda barnen ligger här bredvid och sover. De är så fina. Tack min fina flickor att mamma fick sovmorgon. Henrik är på jobbet några timmar nu på morgonen. Vi får se vad dagen har att bjuda på. Puss!


Slukar min tid!

All min vakna tid går åt till barnen, hinner ingenting. Vill städa, tvätta, TRÄNA mm men finner ingen tid. Leia sover nästan bara i bärselen på dagen och sover hon i vagnen vill Ameli mysa med mamma :). Han göra 1!!! dopkort ikväll :( hoppas hinna resten imorn. Känner mig rastlös och lite deppig. Vet att lättare träning skulle ge mig endorfiner för att göra mig till en gladare mamma. Sov gott! Puss


Lagar mat

Risotto står på menyn ikväll. Det är första gången jag lagar detta. Luktar och ser gott ut gör det i alla fall :) Puss


Ok stämpel

Det gick bra hos barnmorskan. Allt är som det ska. Min vikt är nu 68kg med mjölktuttar :). Vägde 65kg på inskrivningen. Idag ska jag fixa med dopkorten så vi kan posta dem imorgon. Har även beställt massa foton till flickornas album, när jag satt in alla foton i Amelis så är den klar :). Kläderna idag är lite av det jag köpte i måndags, känner mig så fin och snygg i min nya klädstil. Kommer köpa fler chinos, både skönt och snyggt! Puss och kram!


MVC

Leia hade svårt att komma till ro igår. Hon somnade ca23.45, men nått kul är att hon sov 4!!! Timmar :) helt underbart. Nu ska vi strax åka till MVC för mitt återbesök. Ha en bra morgon. Puss!


John Blund

Nu sitter jag i sängen och försöker natta Lillasyster. Sen ska jag sova! Imorgon ska jag upp tidigt för kl 08.00 ska jag besiktas hos Anette på MVC. Sov gott alla söta! Puss


Sötnöten...

....Leia och Ameli


Storhandlat

I förmiddags tog jag en powerwalk med rvillingvagnen. Halvvägs på min PW började det ösregna. Tack så mycket!!! Fick ta skydd under ett träd, barnen hade regnskyddet över sig. Hade på mig ett av mina nya träningslinnen :) Efter lunch åkte vi till Wilys för att fylla på skafferierna här hemma på det ena och det andra. Nu är Ameli inne och leker hos Hjalmar och Algott, Henrik lagar middag och jag ammar L som vanligt. Här kommer bild på min nya fina blåa tröja från Nike, I love it samt bild på fina kläder L fick av Ante och Cindy.


Gott...

...gitti gott gott, hallonsmothie. Eller smobi som Ameli säger!


Sötnos

Ameli och ligger och pratar och myser i sängen. Då säger hon "mamma, vi ska prata, mysa, kramas och pussas.... Och busa :) så sött av min lilla sötnöt.


Fin

Nu är vi vakna, ligger just nu och tittar på när min stora fina tjej dricker välling. Hon är så fin och vacker! Puss


Äntligen

Ikväll ville/kunde ingen av barnen somna. Men nu sover äntligen alla utom jag. Ska dra täcket över huvudet snarast :) Sov gott mina vänner! Puss och kram


Handla

Idag har vi varit på Bauhaus för att reklamera en trimmer, handlat kläder och träningsredskap :) Vi har haft en jätte mysig dag. Nu lagar vi hemma gjorda hamburgare, gott! Ska visa mina nya kläder sen, är jätte nöjd och glad. Fick 1 par byxor och 3 tröjor för 400:- så kul. Allt på rea! Nu ska det ätas! Puss


Vakna

Jag och L har haft en halvdan natt och morgon. Vi var vakna mellan 02.30-04.00 och 06.00-07.30. Hon har försökt bajsa men fortfarande inte lyckats. Så trotts att klockan är 9.30 är jag trött. Ameli somnade 20.30 igår och vaknade för en stund sedan. Tänk så bra hon sover i sitt rum. Vi är vana vid att hon vaknar senast 7.30 om hon varit uppe sent. Idag ser det ut att bli en halvdan dag väder mysigt. Vi får se vad vi hittar på idag. Så mysigt att vi alla är tillsammans. Underbara semester! Såhär pigg och utvilad är jag. Puss och kram


Bebis till salu!

Just nu är lillasyster väldigt billig för den som vill ha henne ;) skämt åt sido! Vi har varit vakna i 45 minuter hittills, drygt. Speciellt när jag för första gången bestämde mig för att vara lite social med H och se en film sedan L föddes. Somnade ca 00.15. Undrar varför det alltid ska bli värst nätter när man har lagt sig sent? Hoppas hon somnar snart... Puss och kram


Gott!

Nu har A&C åkt, Ameli sover och jag sitter och ammar Leia inför natten. Vi har haft det jätte trevligt, pratat och pratat. Mycket prat om bebisar och förlossning då de väntar sitt första barn i början på november. Vi åt grillade kycklingspett med marinad av citron, honung och rosmarin. Så gott! Till efterrätt blev det jordgubbar med glass, mums! Tänk så härligt livet kan vara, Henrik har semester, vi har fina vänner, underbar familj. Jag är så lycklig!!! Sov gott! Puss och kram!


Fika och mys

Nu har våra fina vänner kommit, nu blir det fika. Mums...


Dagens mamma!

Såhär enkel är jag idag i linne och boyfriend jeans.


Fin främmande

Natten har varit bra, Leia har sovit 2 timmar åt gången och ätit natten igenom. Jag fick sovmorgon idag med lillasyster, vi klev upp 10.45 riktigt skönt. Efter min frukost åkte vi ner till centrum och kompletterade lite till middagen, vi får nämligen besök av Andreas och Cindy. Det ska bli så trevligt. Puss och kram


Nått knas

Sedan uppdateringen går det ej att göra nytt stycke! Därav min långa ihoptryckta text :)


Funkar!

Håller på att ändra utseende på bloggen. Håll till godo så kommer bilder mm. Nu går det äntligen att blogga via mobilen igen, så nu kan det uppdateras flitigare igen. Hurra! Idag har familjen Björnström varit här och hälsat på. Vi bytte lite presenter eftersom barnen fyllt år. Ameli och Robin är ju födda samma år, månad och dag. Skiljer 1h18min på dem! Rätt häftigt faktiskt. Annars har vi mest njutit av dagen som visat sig från den kvava sidan. Vattnat gräsmattan har vi gjort också. På förmiddagen hade Henrik Leia i bärselen, jätte skönt! Hon sov i 2 timmar, passade på att storstäder badrummet under tiden samt fixa med all tvätt. Jätte skönt att få det gjort. Tog söta bilder på Leia imorse när hon skrattar. Hon har ju kunnat le sedan 4 veckors ålder. Ameli var mycket senare, tror hon började le vid 7-8 veckor. Ameli har sovit i sitt rum 4 nätter i rad nu, hon protesterar inte alls när vi går in dit. Jätte skönt! Nu sover vi alla mycket bättre.


Matta på plats!

Godkväll!
 
Idag har det rullats gräsmatta, det blev så otroligt fint. Kan inte sluta le.
Tack alla som hjälpte oss rulla idag, David, pappa, Ulla och vår fina granne Jennie. Utan er hade detta tagit otroligt långt tid och vi hade fortfarande rullat gräs.
Det är så roligt att tomten börjar ta form nu, mycket kvar att göra men bara att alan och gräsmatta finns gör väldigt mycket för att jag skall känna harmoni i kropp och sjä.
 
Ameli är så duktig. Hon grejar och donar och har inga proböem att sysselsätta sig med saker och ting. Är så otroligt glad och lycklig att min stora tjej är den hon är. Idag har hon lekt med Selma 5år hela dagen, de har haft jätte kul.
 
Leia sköter sig oxå bra, hon har samma dygnsrytm på natten som tidigare, men gråter generellt mycket mindre. Jätte skönt. Dock så vill hon helst av allt sova i bärselen om dagarna, slipper jag massa gråt och knöleri med att få henne och sova i flera timmar så får hon gärna sova i selen. Kommer ju inte att vara så jämt. På natten sover hon jätte bra i sin säng ändåd tills morgonen nalkas, då vill hon vara nära.
 
 
Puss och kram!

Underbara väder!!!

Tur att vädret äntligen kan kallas sommarväder!!! Det gör allt så mycket enklare.

Kvällen och natten var inte roliga. Ameli var jätte trött redan vid 19-tiden så vi gick och sov henne. Dock så vaknade hon efter någon halvtimme och var jätte ledsen, Henrik försökte lugna henne. Hon varvar ner men hör sedan en motorcykel och blir HUR pigg som helst. Leia är i samma stund övertrött och bara skriket, tror kanske hon väckte Ameli :/

Sätter Leia i bärselen, för där somnar hon och sover som bäst. Tar en promenad ute, när jag kommer hem har À fortfarande inte somnat. Vid 20 rycket kommer se båda ned "Ameli kvittrar, jag är vaken mamma". Som om jag inte märkt det ;) sötnöten min.
Efter en kvart nere så ramlar À och vill bara till sin mamma, som hon så fint säger. Jag trycker in en napp snabbt och försöker trösta fort för att L inte ska vakna då hon verkligen behöver sova!

Vad händer, har plötsligt 2 gråtandes ungar i famnen. Båda lugnar sig tillslut men förblir vakna LÄNGE!!! À somnade vid 22.30 och L vid 23.30. Jag och Henrik var helt slut hela kvällen!
Vid 00.30 vaknar jag av att À gallskriker av gråt i sitt rum, H kan inte lugna henne. Hon gråter så intensivt att hon kräks i sängen! Tack för den!!! Precis vad vi behövde nu...
Som tur är vaknade inte L. Efter klädbyten och tvätt, skurning så var vi alla samlade i vårt sovrum igen.
Alla somnar snabbt, men jag hinner bara sova i 30 minuter innan L vaknar och vill äta! Åh, så pigg jag var då.
Vad 06 tar jag L till soffan för att inte väcka À som måste få sova!!

Men förutom detta var natten bra!

Leia har just slagit rekord, hon har sovit i 3,5 timme. Dock i bärselen!

Ameli ligger i vagnen och sover, fortfarande febrig. Imorse hade hon 37,7. Min lilla skatt!

Idag ska vi till familjerätten och bekräfta att H är pappa till L eftersom vi inte är gifta!

Ha en bra dag och kväll. Planerar att lägga upp bilder ikväll på tomten, om nu barnen samarbetar.
Puss och kram

Sjukstuga!

Vaknade inatt av att Ameli var het som en kamin, hon hade säkert närmare 40 grader. Imorse tog vi tempen, den visade på 37,7. Så hon fick lite Alvedon.

Leia och Ameli vaknade 05.30 imorse. Kul!!! Men samlade ihop oss och bäddade ner barnen och mig själv i sängen kl 7. Vi vaknade sedan 9.30 :) det var verkligen välbehövligt.

Idag ska jag ta med barnen och storhandla :/
Henrik jobbar denna vecka oxå :(

Hoppas ni får en bra dag, håller tummarna att min blir bra...