Sådan far sådan dotter, eller?!

Uppdatering!

Torsdag:
Denna dag var jag och Ameli och handlade mat och lite nödvändiga ting som febertermometer, salva mm. Hittade även en grej som Ameli kan äta typ äpple och andra frukter i utan att få stora bitar i halsen. Bara suga ut saften =). Svårt att förklara, se på bilden! Ameli fick även en HEL apelsin att äta, OM det var gott?!
Sedan firade vi lite att vi sålt lägenhetn och hade en mysdag.



Ameli "äter" äpple.

Påväg till storhandlingen

Fredag:
Denna dag regnade det massor, men mellan ett uppehåll tog vi en promenad till Rönninge by. Där tittade och klappade vi hästarna och matade getterna samt killingungarna. Ameli tyckte det var jätte roligt. Hon matade med sten =). Jag plockade lite maskrosor som de älskade. Sedan såg vi att regnmolnet var påväg och började gå i rask takt hem, men vi hann inte utan fick ställa oss under en tall. Det var jätte regntätt där ;).
Ameli hade regnskydd över vagnen men ville inte vara instäng utan stack ut huvudet hela tiden. Sedan hade vi fredagsmys!


Ameli klättrar på sin matstol, hon har just börjat upptcäka klättervärlden.



Tittut!

Lördag:
Denna dag hade vi lördagsmys. Ameli och Henrik bygge koja och vi var hemma.



Söndag:
Denna dag har vi varit hemma då det varit dåligt väder. Vi har börjat packa flyttkartonger eftersom att vi flyttar nästa helg =)
Jag fick blommor av Ameli och Henrik och sen åt vi jordgubbar och glass =).
Vi tvättade båda bilarna också och damsög invändigt. Välbehövt, speciellt på audin!




Måndag!
Idag har vi haft lekdag med Alexander och Mira. Det var super härligt. Vi har inte lekt med dem på flera månader. Imorse lärde sig Ameli att klättra upp på vardagsrumsbordet och ställde sig där. Hon var sååå nöjd. Sedan klättrade hon på sin matstol. NU vågar man inte lämna Ameli ensam i ett rum i många sekunder. Hon ÄLSKAR att klättra. PRECIS SOM SIN FAR I DEN ÅLDERN!!!!!
Jag är mega nervös idag, imorgon skall vi ha slutbesiktning av huset! Tänk om det är massa fel som gör att vi inte kan flytta i helgen. Det är säker lungt, men pirrigt känns det. Moffi skall passa Ameli under tiden.


Hej mamma!




Släpp fångarne lös!


Puss och kram alla från familjen bus!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback