Lekdagar!

Tisdag:
Hejsan på er! Igår vaknade vi tidigt, 06.00 var vi uppe. Jag fick ligga och dra mig till 06.30 då Henrik skulle till jobbet. Efter frukost så sov Ameli en stund och sedan var det dags för oss att åka och hälsa på våra kära vänner Anna-Karin och William. Vi träffades i Mörby Centrum där vi åt en god lunch och barnen fick leka lite. Sedan gick vi hem till Anna-Karin och fortsatte leka där.
Det var en toppen dag. Ameli somnade i bilen påväg hem, hon var helt slut =).

På eftermiddagen så fick jag och Ameli gå hemifrån en stund för det skulle komma några spekulanter och titta på lägenhetn =), de gillade den massor. Men tycker den är lite liten för en 2:a så vi får se. Men kvinnan som är frånskild vill flytta NU, och vi har ju snabbt inflyttningsdatum vilket hon önskar!


Amelis pojkvän William <3

Onsdag:
Idag vaknade i 07.30, skönt! Efter frukost försökte jag få Ameli att sova lite till men hon vägrade. Så vid 10.30 åkte vi mot stan till våra vänner Camilla och Axel. Tänkte att Ameli kunde sova i bilen, men det tänkte inte hon ;). Väl framme så lekte barnen lite och sedan gick vi ut, köpte med oss lunch och gick till paken. Barnen lekte i sandlådan, gungade och busade massor. Vi blåste lite såpbubblor vilket var mycket poppis. Efter någon timme gick vi hem till Camilla igen för lite fika och lek.
Vid 14-tiden åkte vi hem igen och  Ameli somnade efter 2 minuter. Hon var helt slut.

Sedan så har vi varit på babysim idag. Ameli var jätte duktig. Hon simmade under vattnet och hoppade jätte bra. Det var super skojigt att se!

Imorgon skulle vi haft besiktning av huset, men Henrik fick mail precis innan han skulle åka hem där det stod att det blir flyttat pågrund av sjukdom. Åh, typiskt!!!

Nu ligger nog Henrik och sover brevid Ameli för det har varit tyst ett bra tag =) mina sötnosar!




Henrik hade somnat med Ameli, han kom nyss ut. Borstade tänderna för att gå in och fortsätta sova =)

Sov gott alla!
Puss och kram familjen bus!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback